Construiti o barca

Acasa Activitati Outdoor > CONSTRUITI-VA O BARCA

  • Activitati Outdoor
  • Activitati InDoor
  • Paintball
  • Vanatoarea De Comori
  • Training Corporativ
  • Evadare si Actiune Live
  • Activitati Culinare
  • Muzica
  • Divertisment
CLOSE

CONSTRUITI-VA O BARCA

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

     Dacă naufragiatii din S.S. Minnow ar fi avut doar un mic carton și creativitate, șederea lor pe acea insulă nu ar mai fi fost atât de lungă. Tu si echipa ta veti proiecta si construi o barca dintr-un carton ondulat, personalizat, capabil sa concureze la cursul proiectat. Dupa ce ati construit, decorat si v-ati numit barca, veti desemna un comandant de vas. Aratati-va creatia celelaltor echipe si efectuati o incurajare de echipa. Asa este, nici-un vas bun nu a fost trimis pe mare fara o fanfara pe masura.

     Programul Construieste-ti o braca este perfect pentru zilele de vara. Sunt multe roluri pentru fiecare, asa ca toata lumea este ancorata ca sa joace in functie de rolurile care li se potrivesc. Echipele aduna puncte pentru idei inovative, implicand fiecare membru al echipei cu o idee, creanduse cele mai frumoase steaguri, in colaborare cu celelalte chipe, si proiectarea celei mai frumoase barci pentru a putea fi numita.

     Fiecare echipa primeste cate un echipament specializat de inalta calitate, instrumente și planuri / proiecte pentru construirea propriei barci. Dacă echipele colaborează, comunică și execută bine, barca este incredibil de navigabilă și de încredere (mai mult decât capabilă de ceea ce li se va cere să facă cu acestea).

     Echipele sunt initial suprinse de materialele care trebuiesc folosite pentru a construi barca, dar cu ceva munca in echipa si o conducere buna orice este posibil! Aceasta este o provocare extrem de antrenantă și "realistă", în care echipele sunt în mod justificat mândri de rezultatul acesteia, o barcă care poate face mult mai mult decât credeau ei.

     Construieste-o-Barca  funcționează excelent în piscinele și lacurile din complexul hotelului si în condiții de siguranță.

SPECIFICATII

 

IDEAL PENTRU

Proiectele de ineceput,

Intalniri anuale

Pensionari sau festivitati.

 

ADAPTARE

Build-A-Boat poate fi oferită în mai multe teme diferite (de exemplu, Pirate, Military, Polynesian). Fiecare program pe care îl oferim poate fi adaptat - de fapt, ne place acest lucru. Croitorie este unul dintre motivele majore pentru succesul nostru continuu.