Construiti Poduri

Acasa Activitati Outdoor > CONSTRUITI PODURI 

  • Activitati Outdoor
  • Activitati InDoor
  • Paintball
  • Vanatoarea De Comori
  • Training Corporativ
  • Evadare si Actiune Live
  • Activitati Culinare
  • Muzica
  • Divertisment
CLOSE

CONSTRUITI PODURI

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

     Toți am promis că vom trece peste acel pod când vom ajunge la el, dar ce facem când podul vine la noi, în bucăți? Dacă ești ca noi, si te uiți la banda adeziva, singura nu se poate aplica. Va trebui să apelați la colaborare, comunicare, gestionarea resurselor și câteva inspirații creative pentru a-ți face treaba. Construirea de poduri este un program distractiv, plin de încredere, cu metafore foarte puternice - în care toate departamentele companiei se străduiesc să-și atingă propriile obiective, dar joacă, de asemenea, un rol vital în imaginea de ansamblu.

     În această activitate, vă veți împărți în echipe și  în mod independent construiti deschideri ale unui pod fără instrucțiuni! Fiecare echipă își construiește secțiunea, iar apoi toată lumea colaborează pentru a atașa spanurile, făcând o piesă solidă. Asta a facut, e timpul sa facem testul - conducand o masina de golf peste ea! (Am vrut inițial să folosim un rezervor, dar avocații noștri, bine, au "tamponat" ideea.)

     Aceasta este o modalitate foarte bună de a provoca grupul dvs. să transforme o provocare conceptuală într-o solutie tangibilă. Urmăriți-vă și uitați-vă la ceea ce realizează grupul dvs.! Vom furniza materialele. Oferiți inspirația.

     Clădirea podurilor este o activitate uimitoare de team-builidng în care toată lumea lucrează împreună pentru a construi un pod care să fie suficient de puternic pentru a susține greutatea întregului grup. Dacă alegeți, putem aduce o masin de golf pentru a o conduce mai întâi peste pod – Oricum este un mare eveniment energetic. Aceasta este cu adevărat una dintre cele mai bune activități de team building.

SPECIFICATII

CERINTE DE SPATIU

     Un spațiu mare, neobstrucționat, este necesar la parter pentru a conduce masina de golf. În interior, o cameră ar trebui să fie dotată cu corpuri de iluminat cu suspendare redusă - sunt preferate tavanele înalte. În aer liber, se ia în considerare rolul vântului și vreme va juca care este un factor esential în această activitate.


IDEAL PENTRU:

Restructurarea echipei

picnicuri / excursii de companie

Retreate / conferințe


ADAPTARE

     Materialele utilizate sunt numai banda de carton și tubulatura; un pod finalizat cu succes ar trebui să fie suficient de puternic pentru a avea un cărucior de golf condus peste el! Dacă la locul de desfășurare există un cărucior de golf și este accesibil spațiului de eveniment, pentru un test suplimentar de forță, acesta poate fi condus de-a lungul podului spre uralele participanților.