Cel mai grav scenariu

 • building
 • 25 septembrie 2017
 • Comentariile sunt închise pentru Cel mai grav scenariu
 • Activitati InDoor

Acasa Activitati Outdoor > SCENARIUL IN CEA MAI REA SITUATIE

 • Activitati Outdoor
 • Activitati InDoor
 • Paintball
 • Vanatoarea De Comori
 • Training Corporativ
 • Evadare si Actiune Live
 • Activitati Culinare
 • Muzica
 • Divertisment
CLOSE

SCENARIUL IN CEA MAI REA SITUATIE

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

     Echipa noastra construieste un joc de scapare la hotel, rezort sau centru de conferinta la alegerea dumneavoastra.

     Imaginați-vă că identitatea dvs. corporativă se amestecă cu o criză reală de spionaj cibernetic, iar echipa dvs. se află în spatele acesteia! Folosind camerele de hotel reale și ascunzând jocul într-o vedere clară face din aceasta cea mai unică cameră de salvare disponibilă astăzi. Fiecare echipă își obține propria cameră de hotel și joacă același scenariu unul împotriva celuilalt în același timp. Aveți 60 de minute pentru a salva compania! Este echipa ta capabila de aceasta provocare?

     In timp ce seamănă cu orice altă cameră de hotel obișnuită, este un puzzle mister și echipa dvs. trebuie să scape din cameră. Găsiți obiectele ascunse, aflați indicii, rezolvați provocările și puzzle-urile complexe pentru a evita o moarte teribilă (deși fictivă) în acest joc de cameră de evacuare personalizat pentru compania dvs. / industrie. Cel mai bun sfat? Miscati-va repede înainte de expirarea timpului!

     Echipa gazdă și echipa de facilitare va primi grupul, va da o scurtă explicație despre situația în curs și va explica câteva reguli simple. Echipelor de 6-8 vor fi atribuite fiecarora propria cameră de hotel și va fi instruit modul în care jocul va implica o combinație de propuneri, aplicatia noastra de tableta, precum și elemente personalizate audio & video pentru a crea atmosfera zonei de joc. Si distractia poate sa inceapa ...

     Nu putem divulga prea multe detalii despre jocul nostru creativ ... sau ce distracție ar fi daca am divulga misterul stilului de evadare pentru grupul tău? Vom spune acest lucru; grupul dvs. va fi testat cu o serie de puzzle-uri complexe și provocări interactive. Echipele vor primi recompense, vor găsi "Ouă de Paști" ascunse și vor cădea în heringi roșii dacă nu sunt atenți. Scopul final este de a păstra participanții la pe picioarele proprii, de brainstorming și de a colabora întotdeauna ca un grup de legatura. Împreună, vor descoperi și interpreta toate informațiile vitale prezentate în zona de joc. Tot ceea ce au nevoie pentru a avea succes va fi furnizat - pur și simplu trebuie să fie atenți, să gânditi pe dinafara, să rezolvati problemele și, cel mai important, să gestionati timpul foarte atent.

     După ce jocul a fost finalizat, campionii de la Escape Room vor fi încoronați (noi putem sari peste prezentare ori permiteti organizatorilor să inmaneze premiile într-un mod distractiv și plin de viață). Dacă se dorește, gazdele si echipa facilitatii poate sa indrume întregul grup prin soluțiile finale ale jocului.

MARIMEA GRUPULUI

12 - 400

TIMP ALOCAT

2 - 3 ore

SPECIFICATII

CERINȚE DE SPAȚIU

Pentru acest eveniment este necesar un spațiu deschis

O sală de întâlnire

Camerele de oaspeți trebuie să fie asigurate pentru acest eveniment de către noi sau de către client, cu un eveniment care începe cel puțin 5 ore după check-in

IDEAL PENTRU

Colaborare și realizarea obiectivului comun

Performanță și îmbunătățire continuă

Dezvoltarea individuală și a echipei

Crearea de relații și crearea de rețele

 

ADAPTARE

     Sunteți gata să vă confruntați cu un scenariu de cel mai rău caz?

SUFLETUL ESPIONAGE ™

     Compania dvs. a dezvoltat recent un nou program software inovator, care este destinat să fie o forță in schimbarea industriei. Are potențialul de a modifica modul în care dumneavoastră și concurenții dvs. faceți afaceri. Lucrezi în secret pentru o entitate guvernamentală ascunsă, iar echipele grupului tău sunt cele mai bune unități de "ciber-spionaj" din lume. În doar 60 de minute, tu și echipa ta trebuie să împiedici ca această nouă creație să cadă în mâinile cui nu trebuie. Într-adevăr, supraviețuirea companiei tale depinde de asta.

SCENARIILE PERSONALIZATE

     Designerii noștri calificați pot crea un joc pentru orice locație, situație, limbă și echipa corporativă. Injectând identitatea corporativă și locația întâlnirii dvs., putem crea scenarii care sunt în întregime fictive, cum ar fi atacurile zombie, deversările toxice sau mai multe teme realiste, cum ar fi misterele de crimă, furtul și încărcările mai mult. Dacă organizația dvs. o poate imagina, atunci o putem scrie, produce și executa!