Evadeaza din Hotelul California

Acasa Activitati Outdoor > EVADEAZA DIN HOTELUL CALIFORNIA

 • Activitati Outdoor
 • Activitati InDoor
 • Paintball
 • Vanatoarea De Comori
 • Training Corporativ
 • Evadare si Actiune Live
 • Activitati Culinare
 • Muzica
 • Divertisment
CLOSE

EVADEAZA DIN HOTELUL CALIFORNIA

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

     Camerele de evacuare incep sa apara în orașe din întreaga lume în care grupuri mici de persoane sunt blocate într-o cameră și trebuie să rezolve o serie de indicii și puzzle-uri pentru a "scăpa". De ce sunt atât de populare? Pentru că sunt distractive! Acum puteți oferi acest tip de experiență ca eveniment de team building pentru grupul dvs. fără a părăsi hotelul sau biroul.

     TeamVentura prezintă, un joc de întâlnire în stil de întâlnire pentru grupuri mici și mari. Aducem toate aventurile de acțiune de evacuare live în camera dvs. de întâlnire, hotel sau centru de conferințe. Fiecare masa devine o "cameră virtuală" deoarece echipele trebuie să afle secretele cufarului încuiat chiar în fața lor - toate în 75 de minute.

     In acest program, echipa ta se trezeste inchisa intr-o camera de hotel dezordonata. Vedeta rock care a  blocat camera este de negasit. Pagubele sunt undeva la zeci de mii de dolari. Amintirile sunt foarte vagi… ce s-a intamplat defapt seara trecuta? Ai doar 90 de minute sa verifici, asa ca cineva trebuie sa-si dea seama. Cine va putea pune totul cap la cap si sa rezolve aceasta engima?

     Fiecare cameră a "mesei" de la o echipă conține indicii sub formă de versuri de melodii, jurnale turistice și scrisori fanilor. Dar atunci când pare că totul este pierdut, Mick Jaguar și formația sa isi fac apariția prin Skype pentru a adăuga informații vitale. Una dintre echipe va scăpa mai întâi, făcându-i câștigători. Dar succesul necesită o comunicare clară, o gândire laterală și o gestionare a timpului, plus munca serioasa în echipă.

SPECIFICATII

MARIMEA GRUPULUI
10 - 1,000

TIMP NECESAR
2 hours

CERINTE DE SPATIU

     Echipe de 5-10 aranjati la o masa este ce mai buna schema. Ne trebuie o masa dreptunghiulara in fata cu un suport pentru laptop. Ecranul, proiectorul si echipamentul audio pentru computer este obligatoriu. 

Ideal Pentru:

 • Perfect pentru întâlniri în care grupul "a făcut totul"
 • Setarea minimă permite conectarea și redarea directa în ziua întâlnirii
 • Divertisment de ultimă oră (Camerele Escape au cel mai rapid timp în creștere, la nivel mondial)

 

ADAPTARE

     Evadarea din hotelul California durează mai mult decât piesele de teatru, de obicei 75-90 de minute. Cu o introducere de cincisprezece minute și o dezbatere de douăzeci de minute, evenimentele noastre pot dura 2 ore, în cadrul perioadei tipice a activității corporative.

    Acum, cu elemente de REALITATE VIRTUAL folosim ViewMaster VR Viewer.

     Fiecare echipă de masă va primi o cutie care conține indicii, puzzle-uri, instrucțiuni (vom da instrucțiuni explicite de la început). În jurul camerei vor fi 4-6 "stații de vizionare", în esență stative cu postere, în locul zidurilor camerei.

     Pe ecran, un ceas cu numărătoare inversă va bifa timpu, pe măsură ce vom oferi sugestii pentru mutarea evenimentului (text, imagini, videoclipuri cu "trupa" și sunete.) Scopul nostru este să avem cât mai multe echipe care termin  cu un câștigător cat mai clar.

Comments

Comments are closed.