FACETI UN FILM

Acasa Activitati Outdoor > FACETI UN FILM 

  • Activitati Outdoor
  • Activitati InDoor
  • Paintball
  • Vanatoarea De Comori
  • Training Corporativ
  • Evadare si Actiune Live
  • Activitati Culinare
  • Muzica
  • Divertisment
CLOSE

FACETI UN FILM 

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

Nu există nimic asemănător unei camere de filmare care să scoată in evidenta partea expresivă a oamenilor. Și nimic ca programul Make A Movie pentru a vă aduce echipa împreună și a ii face să lucreze împreună ca o echipă pentru doar 15 minute de faimă!

 

In aceasta aventura de creare a filmului, participantii sunt impartiti in grupuri care reprezintă companii concurente de producție de filme. Provocarea este: creaza urmatorul blockbuster de la Hollywood. Cine vor fi actorii? Cine va fi directorul? Dar cine va fi camaramanul, designerul de costume, sau editorul, chiar si un grup de marketing intern. Cu siguranta, va fi nevoie de o munca serioasa de echipa pentru a avea succes.

Entuziasmul este contagios pe masura ce fiecare echipa isi difuzeaza capodoperele pentru restul grupului. Este distractiv. Este haios. În plus, puteți să vă opriți literalmente și să urmăriți oamenii cum se pierd, si cum isi arata. Echipa dvs.: Filmul oferă o valoare excelentă deoarece oferă o după-amiază de team building și divertisment excelent.

Premiile pot fi dispuse si date odata cu ceremonia pentru diverse categorii, deobicei pfpo

Vorbim despre drepturi de lauda.

Lumina, Camera, Actiune!

GROUP SIZE
12 – 120+
TIMPUL NECESAR
2 - 3 ore incluzand adaptarea scenariului.

SPECIFICATII

CERINTE DE SPATIU 

O camera privata functionala este ideala pentru a incepe si conclude evenimentul. Locuinta  poate avea destul spatiu pentru ca echipele să se răspândească și să-și indrume capodopera.

 

IDEAL PENTRU:

- Totul despre “viziune”. Toate corporatiile au o viziune.

- Construieste-ti o echipa de oameni care pot face ca aceasta viziune sa se intample. Cine face viziunea o realitate.

- Indivizii joaca un rol important in interiorul echipei si aduc la viata acea viziune.

-Indivizii invata cum sa functioneze si sa coopereze in interiorul echipei;

-Construieste increderea in colegii dumneavoastra de echipa.

- Îmbunătățește stima de sine a individului invata-i cum să se raporteze și să comunice în cadrul unei echipe

- Creeare de film este organic în natură, deci trebuie să învățați să fiti flexibil pentru a obține cele mai bune rezultate. Acest lucru va ajuta în orice afacere.

- Este vorba despre sinergie: întreaga ființă este mai mare decât suma părților. O echipa care înțelege acest lucru poate continua să isi atingă același obiectiv.

 

ADAPTARE

     Considerăm că realizarea de filme paralel cu obiectivele celor mai multe companii: să aibă o viziune și să obțină angajații în spatele acestei viziuni. De asemenea, credem că a face filme într-un mediu controlat, cum ar fi aceasta, creează o atmosferă de emoție și interacțiune, care poate să va aduca echipa mult mai aproape impreuna!