Acasa Activitati Outdoor > EXPLORERS

  • Activitati Outdoor
  • Activitati InDoor
  • Paintball
  • Vanatoarea De Comori
  • Training Corporativ
  • Evadare si Actiune Live
  • Activitati Culinare
  • Muzica
  • Divertisment
CLOSE

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

     Vino si alatura-te programului nostru de Paintball, aplicand o strategie originala celui mai reusit teambuilding al companiei tale! Este perfect pentru orice cerc de prieteni sau companii care vor sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut si constructiv.

     Acest eveniment de teambuilding poate fi desfasurat atat in Brasov, cat si in afara lui, intr-o locatie propusa de dumneavoastra oriunde in Romania. Noi vom pune la dispozitie logistica necesara cat si echipamentele profesionale de paintball, inclusiv numarul de bile cat si o anumita rezerva de bile pentru cei care vor extra munitie.

     Jocul este ideal pentru corporatii si pentru planificarea anumitor strategii. Fiecare echipa incepe meciul pe parti opuse a terenului. Sunt 4 steaguri, cate unul pentru fiecare echipa, si inca 2 neture. Fiecare stegulet din cele 2 neutre valoreaza 500 de puncte echipei care il detine. Meciul se termina in momentul in care timpul este epuizat sau in care o echipa are toate steagurile. Mai se gasesc de asemenea diversi si numerosi saci cu bani, de diferite valori, care se insumeaza la 8.000,00 $. Sacii cu bani se contorizeaza doar atunci cand se afla in posesia echipei si sunt adusi in baza. In caz contrar si anume cand sacii se afla in posesia unui jucator aflat pe teren si nu in baza, sau atunci cand este eliminat, lasa sacul cu bani de unde a fost elimnat. Asadar sacul poate fi repus in joc de oricare dintre echipe. Echipa de paintball care detine cele mai multe puncte este delcarata castigatoare.

     O echipa are posibilitatea de a impiedica echipa adversa sa le „fure” sacii cu bani adunati prin capturarea steagurilor. Capturarea tuturor steagurilor presupune si incheierea meciului daca echipa detinatoare doreste acestea valorand 2000 de puncte, fiind o masura ofensiva, fie una defensiva, . Toate punctele care au fost cumulate, sunt adaugate la punctele obtinute in jocurile precedente.

     Punctele se cumuleaza, iar o sesiune normala este formata din 4 jocuri. Punctele pentru sacii de bani variaza de la sac la sac. Una din echipe poate sa castige jocul din punct de vedere tehnic, dar sa aiba mai putine puncte la scorul final.

     La alegere se poate adauga jocuri suplimentare de cowboy si jocuri de cazinou, ce pot oferi puncte suplimetare echipelor, si atunci se poate stabili castigatorul per ansamblu al zilei respective. Membrii grupului care nu pot juca Paintabll isi pot ajuta echipa prin jocurile de cazinou si cowboy acumuland puncte. Acest teambuilding adauga o noua dimensiune de strategie a jocului.

SPECIFICATII

MARIMEA GRUPULUI
24 – 300

TIMP NECESAR
2 ore