• Activitati Outdoor
  • Activitati InDoor
  • Paintball
  • Vanatoarea De Comori
  • Training Corporativ
  • Evadare si Actiune Live
  • Activitati Culinare
  • Muzica
  • Divertisment
CLOSE

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

“Participand la invazia Siciliei din ’43, am observat ca nu puteam sa imi asez sufletul la locul lui. Ingramaditi, patrunzi in tacerea coplesitoare, sperand ca totul sa se gate cat mai repede. Tensiunea este una apocaliptica, nimeni nu scotea un cuvant. Marea era plina de nave, care ne conduceau indarjit spre ghearele mortii. Timpul se scurgea tiptil si secunda devine un nesfarsit. Dintr-odata, un tipat ascutit:  - Torpedoes, catre noi, Torpedoes!

Au fost trase doua torpile, care se indreptau spre directia noastra. Ca prin minune acestea si-au schimbat cursul de mers, auzindu-se la un moment dat o bubuitura foarte puternica care a distrus distrugatorul norvegian Svenner aflat in apropiere, iar noi ne-am continuat drumul infernal, fara opreliste, fara suflet… vazand in jurul nostru vii care pluteau lasandu-I sa moara”


Scenariu D-Day – Teambuilidng Brasov

     Una dintre cele mai importante strategii militare ale ultimului secol a fost Debarcarea in Normandia, care a si schimbat cursul istoriei. Te invitam la aces teambuilding plin de energie si adrenalina in care echipa ta trebuie sa protejeze un anumit obiectiv, fie sa-l cucereasca.
Se poate desfasura activitatea fie in Brasov, fie in alta locatie din tara, aleasa de dumneavoastra. Aduna-ti gasca de prieteni si creati-va amintiri de neuitata, prin acest scenariu si eveniment de outdoor.

     Scopul strategiei: O echipa este nevoita sa protejeze obiectivul fara a avea posibilitatea de a ataca, iar cealalta echipa isi va pune la dispozitie toate strategiile necesare de atac pentru a putea cucerii baza. Cei care vor fi atinsi si prinsi in baza vor fi eliminati, iar cei care ataca se vor intoarce in baza lor in momentul in care vor fi atinsi, reluand jocul de acolo. Jocul se gata atunci cand cei din baza au fost eliminati, pana la ultimul concurent, sau cand timpul se incheie pentru cei care ataca, fara ca acestia sa fi cucerit baza.

SPECIFICATII

MARIME GRUP
Minim 10 peroane

TIMP
1 ora

Caracterul strategiei: ofensiv /defensiv pasiv

Decor: cladiri abandonate, padure

Numar minim de bile de persoana: 200