Acasa Activitati Outdoor > STALINGRAD

  • Activitati Outdoor
  • Activitati InDoor
  • Paintball
  • Vanatoarea De Comori
  • Training Corporativ
  • Evadare si Actiune Live
  • Activitati Culinare
  • Muzica
  • Divertisment
CLOSE

COMENTARII

Comentarii

DETALII PROGRAM

      „ Noiembrie a venit pe nepregatite, ca un blestem peste Stalingrad. Nu era indeajuns ca Iarna se apropia cu frigul patrunzator, cand am aflat ca in dimineata respectiva flancul drept al armatei IV romana a cedat sub forta trupelor ruse. Rusii au incercat cu disperare spargerea frontului implicand trupe masive, reusind astfel sa faca o bresa pe flancul aparat de ai nostri camarazi romani. Am fost incercuiti, am fost incercuiti! Strigau camarazii mei cu frica si stupoare, care afisau pe fetele lor inspaimantate, asemenea unui oracol puteam anticipa momentele ce urmau sa vina.

     In dimineata aceea a lui 1942 am fost prinsi intr-o misiune de recunoastere la periferia Stalingradului. Am avut ordine direct date de Gariboldi, sa ducem misiunea la bun sfarsit. Datorita acestei invazii, ne-a pericilcat din start misiunea noastra, care s-a transformat intr-o incercare de retragere organizata.

      Ne-am facut captivi in cladirea partidului bolsevic drept centru de propaganda. Incercam sa gasim diverse brese si sa ne regrupam pentru a gasi o strategie cat mai buna. Am aliniat 2 sniperi pe acoperisi pentru un control foarte bun al perimetrului."

 

Scenariul Stalingrad – Paintball BRASOV

     Paseste intr-un scenariu adus acelei batalii de la Stalingrad din 1942. Captivi intre ruinele caldirii partidului bolsevic, tu impreuna cu ai tai camarazi romani va trebui sa supravietuiti si sa scapati cu bine din mainile trupelor rusesti.
Fie ca e vorba de rolul apararii sau al atacatorilor fi gata sa preiei acest rol si sa construiesti o strategie unica de teambuilding Brasov sau oriunde in alta parte din tara, oriunde s-ar afla echipa ta.

     Scopul strategiei: echipa care va sta in defensiva si apara obiectivul, va trebui sa creeze o bresa in incercuirea adversarului astfel incat toti membrii echipei trebuie sa paraseasaca cladirea, teferi si nevatamati. Scopul echipei adverse este de a-si pastra pozitile si a incercuirii. Aceasta strategie este contra timp, astfel incat echipa care va castiga este echipa care si-a indeplinit misiunea in timpul propice.

SPECIFICATII

MARIMEA GRUPULUI
Minim 10 persoane

TIMP
1h

Caracterul strategiei: strategic defensiv activ

Decor: ruine, cladiri abandonate, spatii abandonate

Numar minim de bile de persoana: 200